Grimsbu Turistsenter

Grimsbu Turistsenter er plassert like ved Rondane og Dovrefjell.
Grimsbu er et tettsted i Folldal kommune, som ligger lengst nord i Hedmark fylke.
Vi tilbyr overnatting i hytter og motellrom, vi har campingplass med muligheter for overnatting med campingvogn, bobiler, compicamp og telt.

Vi har butikk, kafeteria, lekeplass, mini bilbane, gravmaskin, sanitæranlegg, badstue, trimrom, solarium og tørkerom for og nevne noe. Les mer om dette under fasiliteter.

Fjellene rundt Folldal har mange spennende opplevelser å by på. Tur terrenget er variert fra rolige og familievennlige fjell-landskap til mer utfordrende fjelltopper. Hvis man ikke vil gå kan man alltids ta seg en sykkeltur.

Fiske mulighetene som er hos oss er mange og varierte. De er fiskemuligheter for alle, fra førstegangs fiskere til den proffe fluefiskeren. Rett bak turistsenteret renner Kakela som er en ypperlig elv for barn som vill lære seg og fiske. Ved Stormoegga har vi 7 tjern med øret og røye. Ved Kroktjønna er det laget egne brygger som er tilrettelagt for rullestolbrukere.

I de store elvene i folldal som Folla og Grimsa. er det øret og harr. Elvene har lange stiller,dype kulper og stryk. Fiskemulighetene i elvene passer for alle typer stang fiske, der Folla og grimsa renner sammen er et perfekt sted for fluefisker. Fiskekort, fiskeutstyr og agn får du kjøpt hos.

Det finnes rikelige med muligheter for å ta seg en padletur i Folldal.
Rolige turer på de nærliggende tjern eller de rolige partiene av elva. En padletur er en svært fin måte å oppleve naturen på. Man lar naturens krefter føre seg nedover, stopper for å raste før man flyter videre.
Barna vil elske denne måten å se naturen på.

Elven har også flere stryk og partier for de mer kyndige elevpadlere. Som Moskaret i Folla og Einunna fra markbulidammen til Einunna-kraftverk.
Kanoer, kajakker og utstyr kan dere selvsagt få leid hos oss.

Les mer om dette under aktiviteter.


Velkommen skal du være!